Що таке друк на плівці?

Вінілова плівка має більш високими характеристиками міцності і володіє захистом від атмосферних явищ – вологи і ультрафіолету.

Поліестерна плівка відрізняється хорошою стійкістю до деформування і впливу масляних та інших забруднюючих речовин. Призначена вона для рекламно-оформлювальних робіт всередині і рідше - поза приміщеннями.

Всі типи плівок піддають різноманітним додатковим видам обробки для отримання необхідних параметрів за кольором, основі і т. д.

Особливості друку на плівці для різних потреб

Етикетки для офісної техніки можна зустріти в будь-якому офісі, укомплектованому комп'ютером або ноутбуком, принтером та іншої офісної технікою. Найчастіше такі етикетки називають інформаційними наклейками. Тим не менш, вони виготовляються з вінілової плівки і додатково до функції інформації виконують певні захисні функції щодо дрібних ушкоджень офісної техніки.

Інформаційні наклейки на техніку обмежені в своїх розмірах і дизайні. Такі наклейки, як носій реклами, використовуються практично повсюдно. Вони можуть бути простої форми - квадратні, круглі, овальні, або складних форм.

Одним із сучасних і економічних методів друку є друк наклейок на плівці А4. Формат А4 дозволяє для цієї мети використовувати офісні лазерні або струменеві принтери. Таким чином, можуть бути виготовлені цінники, штрихкоди та інші ексклюзивні наклейки.