А ви знали, що упаковка може викликати зміну запаху?

Процес погіршення якості продуктів відбувається під впливом хімічних, біохімічних, біологічних факторів, в результаті проникнення повітря, світла, мікроорганізмів, або в зв'язку зі зміною покладеної температури або за умови прямого контакту з упаковкою.

Існує ряд тестів: хроматографічні, спектроскопічні аналітичні методи аналізу, що використовуються в поєднанні з органолептичними тестами. Всі ці тести проводять фахівці для визначення наявності летких речовин, які можуть потенційно змінити смак продукту і запах.

Яку фарбу потрібно використовувати для друку харчової упаковки?

BoFood Organic від компанії «epple» - це справжня революція. Офсетна органічна фарба номер один для друку внутрішньої сторони упаковки харчових продуктів (потенційний прямий контакт з харчовими продуктами).

Унікальна властивість фарби обумовлено тим, що використовувані інгредієнти протестовані, сертифіковані і дозволені для друку упаковки, яка має прямий контакт з продуктами харчування. Тепер виробники харчових продуктів отримали безліч нових можливостей для інноваційних пакувальних рішень.

BoFood Organic Yellow70-1005

BoFood Organic Magenta70-1006

BoFood Organic Cyan70-1007

BoFood Organic Black70-1008

На додаток до фарби розроблений лак BoFood Organic 2100. Лак на водній основі був спеціально розроблений для комбінування з офсетними фарбами Bofood Organic. Цей лак також складається виключно з компонентів, схвалених для використання при друку упаковки харчових продуктів.

Фахівці компанії «Мультилейбл» готові надати всебічну технічну підтримку, гарантувати правильний підбір фарби і допомогу в досягненні необхідного результату.

З питань отримання технічних консультацій телефонуйте: +38 (067) 100 41 52, +38 (067) 409 72 22