Типи друку етикеток

Історія етикеток не менше давня і цікава, ніж історія інших звичних предметів, які нас оточують і до яких ми давним-давно звикли. Але як би не змінювалася етикетка, вона завжди залишалася найбільш коротким і зручним джерелом інформації про той чи інший товар. Завдяки появі паперу та розвитку поліграфії розширилися можливості друку етикеток, ціни знизилися, і тепер етикетки виконують ще й рекламну роль. Типи друку етикеток і новітні дизайнерські розробки дозволяють сьогодні створювати етикетки – справжні витвори мистецтва.

В даний час для друку етикеток застосовується такі типи друку: цифрова, офсетний друк, високий друк і флексография. Вибір способу друку достатньо непростий. Він залежить від цілого ряду чинників: матеріалів, на яких проводитиметься друк, тиражу друку вироби, необхідності післядрукарської обробки і ряду інших важливих факторів, які потрібно враховувати.

Щоб правильно вибрати тип друку етикеток на плівці, потрібно хоча б трохи знати про можливості кожного з них. Всі вони мають як переваги, так і недоліки. Звичайному клієнтові складно орієнтуватися в специфіці цього виробництва. Тому тут корисною буде консультація спеціалістів, які допоможуть визначитися з вибором найбільш оптимального варіанту друку етикеток потрібного вам виду.

Свої послуги для реалізації ваших планів пропонує компанія «Мультилейбл». Ви можете сміливо довірити професіоналам нашої друкарні виготовлення макета та друк етикеток.

Ми готові виконати для вас будь-які тиражі замовлення. Високоякісне друкарське обладнання, застосування новітніх технологій нанесення зображення, сучасні матеріали – все це гарантує вам екологічність, зносостійкість поліграфії і зручність її використання на самих різних поверхнях.

Дизайнери нашої компанії готові запропонувати вам варіанти креативного оформлення етикеток різноманітних форм, розмірів і забарвлень для будь-якого виду товарів.