Устаткування для роботи з самоклеючими етикетками

При відкритті будь-якого бізнесу виникає потреба в сучасних якісних етикетках, на яких, до того ж, обов'язково наявність штрих-коду. Пропонуємо вашій увазі сучасне обладнання для виготовлення етикеток та нанесення їх на товар.

Друк етикеток складний процес. Однак завдяки сучасним технологіям і новітньому обладнанню навіть невеликі фірми можуть самостійно освоїти процес виготовлення етикеток для своєї продукції. Ви зможете швидко і без проблем створювати етикетки будь-якого дизайну.

При використанні обладнання популярної фірми Zebra Technologies виготовлення етикеток максимально спрощується. 

Наприклад, термопринтер Zebra GK420d(GK42-202520-000) рекомендується для магазинів, офісів, аптек, невеликих складів і т.д., а також скрізь, де потрібне виготовлення великих етикеток для маркування товару за коротким періодом зберігання (до місяця). Це пов'язано з чутливістю матеріалу термоетікетки, застосовуваної в подібних принтерах, до зміни температур і ультрафіолетовим променям. Є спеціальний вид принтерів – для перемаркировки товару безпосередньо в торговому залі.

Другий тип принтерів – термотрансферні. Це багатофункціональні принтери, в яких відбувається термоперенос малюнка за допомогою фарбувальної стрічки «риббон». Такі етикетки призначені для товарів необмеженого терміну зберігання.

Існують також принтери для друку кольорових етикеток з макета. Така друк проводиться на папері різного виду і фактури або на плівці. Етикетки можуть друкуватися лакованими, ламінованим і т.д. 

Для нанесення етикеток на товар застосовуються етікетіровочноє обладнання. Для простого ручного нанесення етикеток на невеликі партії товару використовуються етикет-пістолети або спеціальні аплікатори різних типів. 

Принцип їх дії простий. Будь-яка самоклейка має липкий шар адгезії, який захищений від пилу і висихання підкладкою (спеціальна силіконізована папір), яка легко знімається перед наклеюванням. Аплікатор відокремлює підкладку і утилізує її, етикетка притискається до товару гумовим валиком.

Різноманіття обладнання для роботи з самоклеящимися етикетками дає широкий вибір відповідно потребам вашого бізнесу і фінансовим можливостям.

Купуючи обладнання для виготовлення і нанесення етикеток, ви максимально спрощуєте маркування продукції.