Як друкуються наліпки

Сьогодні сміливо можна стверджувати, що наклейки – це такий же поширений і важливий носій інформації і варіант реклами, як і його найближча «родичка» етикетка товару. Але наклейки, крім рекламно-інформаційної функції, можуть виконувати ще й декоративну. Фахівці компанії «Мультилейбл» не тільки присвятять вас в « таїнства » типографського процесу і розкажуть, як відбувається друк наклейок , але і допоможуть визначити, які з них будуть найбільш прийнятні для вашого бізнесу та іншої діяльності.

Адже, як відомо, сучасний асортимент наклейок дозволяє вибрати потрібні вам види для повідомлення інформації про товар, його маркування, реклами продукції або послуг, декорування. За допомогою наклейок можна навчати і розважати. Таке різноманіття функцій робить наклейки все більш затребуваними, а значить, зростає і число замовлень на друк наклейок за ціною виробника.

Сфер застосування наклейок надзвичайно багато, і кожен день з'являються нові. Але, тим не менш, все наклейки можна розділити на три види залежно від їх призначення:    

  • інформаційні;
  • рекламні;
  • іміджеві.

Крім того, є ще наклейки двосторонні, дзеркальні, захисні, гарантійні. Таким чином, ви завжди зможете вибрати ті з них, які максимально відповідатимуть вашим запитам і повною мірою задовольнять ваші уподобання.

А ми готові прийняти замовлення на будь-який тираж – від малого до найбільшого. Друк виконується офсетним, шовкотрафаретним і флексографічним способом. Можливий друк на папері або плівці, друк з ламінуванням і УФ-лаком.

Друк наклейки може бути з різною кількістю квітів – від одного до різнобарвності.

Унікальні можливості сучасної поліграфії, правильний вибір матеріалу і типу клею, дизайнерські напрацювання, креативний підхід до створення макетів наклейок – все це дозволяє нам реалізовувати будь-які замовлення. Продукцію компанії « Мультилейбл » відрізняє висока якість зображення, здатне витримати УФ-вплив, різкі перепади температури, і абсолютна екологічна безпека.